Блог

Головна » 2013 » Червень » 8 » Клітка для декоративного кролика
14:59
Клітка для декоративного кролика
Приступаючи до вибору клітки для декоративних кроликів, слід в першу чергу звернути увагу на її розміри, так як від цього безпосередньо залежить стан вашого пухнастого улюбленця. Клітки для декоративних кроликів повинні бути в достатній мірі просторими, і як мінімум в чотири рази, перевищувати розміри самого звірка. Слід враховувати також, що кролик з плином часу підросте, і орієнтуватися необхідно на розмір саме дорослої особини.

Так наприклад для таких порід, як карликова ангора і кольоровий, більш підходять розміри клітин з розрахунку: довжина 70 см, висота 45 см і ширина 55 см з досить глибоким піддоном. Вага середнього кролика цих порід досягає 1,3 кілограмів. У той час як породі карликовий баран, необхідна більш висока клітка, так як ці звірята люблять постояти на задніх лапах.


Всі клітини для карликових кроликів мають між собою деякі відмінності виходячи з породи, тому найбільш оптимально в цьому випадку, проконсультуватися у продавця спеціалізованого магазину. Придбані клітки для карликових кроликів не варто використовувати відразу ж, оскільки перед поселенням у неї звірка, житло необхідно підготувати.

Спочатку необхідно встановити в клітку поїлку, годівницю і туалет. Їх необхідно ретельно зміцнити на стінки клітини, так щоб кролик не травмувати себе, і не перевернув встановлені ємності. Так зокрема поїлку можна зробити навісний. У спеціалізованих магазинах продається кілька видів автоматичних пристосувань, які з одного боку не заважають звірку, а з іншого постійно дають йому доступ до свіжої води.


Як годівницю так і поїлку для кролика, слід зміцнювати трохи вище підлоги, для того щоб створити вашому вихованцеві найбільший комфорт. Не можна забувати про те, що весь посуд необхідно щодня чистити, так як гігієна вкрай важлива для здоров'я маленького пухнастого улюбленця. Клітки для карликових кроликів вироблені промисловим способом досить зручні, і їх цілком можна обладнати таким чином, що ваш вихованець буде відчувати себе досить комфортно.

Лоток туалету можна помістити в кут клітки, або вибрати варіант висувається піддону. Такий піддон досить зручний, так як клітина завжди залишається чистою, і провести прибирання ви зможете не турбуючи вихованця. Клітки для карликових кроликів купити не складно, і відвідавши один із спеціалізованих магазинів, ви завжди зможете вибрати один з декількох наявних варіантів.
Переглядів: 3019 | Додав: Юра | Теги: яка, клітка, розміри, кродик, декоратичний, мисочка, купити, де, крілик, поїлка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Реклама
Міні чат
Ми ВКонтакті
Наше опитування
Вам подобається дизайн?
Всего ответов: 276
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні були: