Головна » 2013 » Вересень » 28 » Знайдено перше живописне зображення морської свинки в Європі
15:56
Знайдено перше живописне зображення морської свинки в Європі
Автор картини, що зображає трьох дітей п'яти, шести і семи років зі знатної родини (про це можна судити по їх одязі і коштовностях), невідомий. Портрет під назвою «Три невідомих єлизаветських дитини» галерея запозичила у невідомого приватного колекціонера.

«Хоча археологічні свідчення про знахідку морських свинок в Європі рідкісні, в Хілтон-Холі в Ессексі при розкопках садиби єлизаветського часу були виявлені фрагменти скелета морської свинки, що збереглися з 1575 року», - заявив представник лондонської Національної портретної галереї.

Картина із зображенням домашньої тварини буде представлена ​​широкій публіці 10 жовтня - вона стане частиною експозиції «Elizabeth I and Her People» («Єлизавета I і її народ»), присвяченій англійській правительці і її часу.

Морських свинок завезли в Європу з Південної Америки іспанські торговці. Це відбулося в другій половині XVI століття. Довгий час свинки вважалися екзотичними тваринами, утримувати яких могли собі дозволити тільки багаті і знатні європейці.
Категорія: Морські свинки | Переглядів: 3588 | Додав: Оля_and_Санчо | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входа
Реклама
Міні чат
Ми ВКонтакті
Наше опитування
Як часто ви відвідуєте наш сайт?
Всего ответов: 160
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Сьогодні були: